Buffet Pizzeria ALBA

Rezervacija

Možete naručiti za van | Lupoglav

Jeste li za nezaboravnu večer uz hrvatska jela u našem pristupačnom restoranu? Svratite u naš restoran Buffet Pizzeria ALBA, koji fascinira ukusnim jelima i pored toga vam nudi privlačno okruženje. Odmarajte na našoj terasi tijekom vrućih dana. Samo pobjegnite od vrućine u naše optimalno klimatizirane prostorije. Lijepo se kod nas smjestite.

Izvanredan restoran sa sveobuhvatnom ponudom pića

Dozvolite da vas očaramo i uživajte u hrvatskoj kuhinji. Naš veliki izbor vrhunskih delikatesa i odlične gurmanske hrane ima nešto za svaki ukus. Kod nas možete uživati u našim traženim pizzama i našim jelima s morskim plodovima uz alkoholno piće – rado ćemo vam pomoći pri izboru. Naš osvježavajući sladoled, naše voće ili naš svježi kruh sigurno će vas oduševiti između obroka ili kao desert. Uživajte u vašem ručku ili u vašoj večeri kod nas! Nudimo vam i gratis pristup WiFi-ju kako biste tijekom boravka kod nas mogli surfati na internetu. Za pušače smo uredili odvojeni dio.

Posebne vrste prehrane

Svojim posjetiteljima nudimo i vegetarijanske obroke – na taj način i najzahtjevniji mogu naći nešto slasno za sebe. Želimo vam olakšati brigu za zdravlje dok jedete kod nas te dokazati da i zdrava jela mogu biti ukusna.

Iskoristite našu uslugu dostava

Parkirajte na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Stupite u kontakt s nama i rezervirajte tren. U vezi toga možete nas jednostavno kontaktirati putem telefona na broj 052 685 145. Ako naša jela želite pojesti u svojem domu, tada ih kod nas možete naručiti i za van. Svakim danom od 08:00 do 23:00 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

D44 13a, 52426 Lupoglav, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

052 685 145

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
08:00 – 23:00
Utorak
08:00 – 23:00
Srijeda
08:00 – 23:00
Četvrtak
08:00 – 23:00
Petak
08:00 – 23:00
Subota
08:00 – 23:00
Nedjelja
08:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue